Рекламно видео

Kонцепция, заснемане, постпродукция и цени на рекламно видео

Нашата мисия

Корпоративен клип за вашия бизнес на световно ниво! Това е и винаги ще бъде нашата цел! За нас е чест и гордост, че ни се довериха лидери от световния бизнес като ABB, DB Schenker, Billa, Tokuda Hospital, Konika Minolta, BASF и много други.

Пускане на видеото

Защо рекламно видео?

Подадена ръка и комуникативност

Видеото действа като подадена ръка на клиентите ви. Те виждат и опознават бизнеса, продуктите и услугите ви. Дори Вас самия! Този контакт сам по себе си вече акумулира доверие. Вие, макар и дистанционно, не сте непознат и можете открито да демонстрирате всички стойности на вашия бизнес. Корпоративното видео е вашият посланник, вашият търговски представител по целия свят, който работи непрестанно и неуморимо…за ВАС!

Улавяш вниманието на клиентите

С видеото, въпреки забързаното ежедневие на хората, до които искате да достигнете, успявате кратко, точно и ясно да промотирате услугите и продуктите си. Успявате да привлечете и да задържите дори вниманието на потенциалните клиенти… днес фокусът на внимание е голям дефицит! Първите секунди са решаващи. Те дават повода на зрителя да продължи да гледа… или не.

Инвестиция, която бързо се връща

Каквато и да е инвестицията в един корпоративен (рекламен) клип, тя се възвръща бързо във времето, защото качественото (с правилно заложено послание и насочено към точната таргет група) видео привлича клиенти и носи печалби. Бюджетът зависи от сюжета. Върху ценовата оферта оказват влияние много фактори – брой снимачни дни и локации, снимачна и постпродукционна сложност… всяка оферта е много индивидуална.

Мощен маркетингов инструмент

Един рекламен клип създаден еднократно има дълъг живот – той ще Ви служи години наред и ще бъде мощно оръжие в маркетинговия Ви арсенал. Видеото синтезира в себе си ярки и ясни послания, които работят и изпълняват своята търговска мисия.

Отчетност и анализ

Можете да проследите не само колко пъти е гледан даден клип, но и колко пъти е споделян, с кого, и как изобщо са достигнали потребителите до него. Анализирайки тази информация можете да разберете кое от видео-посланията ви има по-голямо въздействие върху аудиторията и кое не. Така ще знаете коя е силната ви карта и можете да заложите на нея.

Времетраене според мисията на видеото

Едно корпоративно видео може да е от 15 секунди до 15 минути в зависимост от това каква е функцията му. Често срещана практика е едно и също корпоративно видео да има дълга и кратка версия. Ако клипът е предназначен за разпространение в социалните мрежи, той би следвало да е кратък, а ако е за представяне пред клиенти на живо – може да е по-дълъг, все пак зрителите са в зала и са се събрали с цел прожекция – няма къде да бягат!

Желаете консултация?

Не се колебайте да ни потърсите просто за консултация – ще обсъдим варианти за реализация на видеото. Ще ви предложим идеи още на ниво концепция. По време на снимките ще имаме грижата хората, които влизат в кадър да изглеждат и да се чувстват добре. През целия период на реализацията (заснемане и постпродукция) на вашия корпоративен клип ще можете да разчитате на диалог с екипа ни.