Услуги

Концепция и заснемане на рекламен клип или корпоративно видео. Постпродукция - графичен, цветови, звуков и музикален дизайн на видеото. Цялостна рекламна кампания.

Какво може да очаквате от нас?

1. Концепция и заснемане на корпоративно видео

То може да представлява завладяващ визуален разказ с подходящата музика, видео с дикторски глас, бляскаво корпоративно събитие или интервюта с личности, част от компанията ви, които от първо лице да споделят най-искрено впечатленията си. Вариантите са много. Заедно с вас ще достигнем до най-чистата форма на идеята на вашето корпоративно видео. Можете да се възползвате от нашият опит и съвети за най-новите тенденции и най-успешните ходове в създаването на едно корпоративно видео и неговата имплементация по различните маркетингови канали. По време на снимките е много важно хората, които ще бъдат заснети да са предразположени към спокойствие, за да изглеждат максимално естествено и свежо. Ние знаем как да постигнем това – можете да се убедите, като разгледате корпоративните видеа в нашето портфолио.

2. Концепция и заснемане на рекламно видео, музикален клип, събитие и други.

Процесът на реализация се извършва в три стъпки:

1. Оформяне на обща концепция в диалог с клиента и изготвяне на сценарий – Можете да разчитате на креативността и идеите на екипа ни, както и на това, че максимално ще се съобразява с вашата визия за продукта/сервиза който предоставяте.

2. Снимки – Определя се снимачен период, удобен и за двете страни. Това е най-важният и труден период.

3. Постпродукция и обработка – Етапът, в който заснетият материал се превръща в готов видеоклип. Сглобяваме всички елементи в нашето монтажно студио – кадри, анимации, музика, звукови ефекти, цветни корекции, субтитри и т.н.

3. Дигитален маркетинг

Благодарение на маркетинг специалистите в екипа на Мач Фрейм Студио вашето видео или кампания ще бъдат таргетирани по най-точния начин. Предимството на дигиталния маркетинг е в неговите ясни резултати – първоначално се прави тестова кампания за да се определят най-добрите канали за разпространение, а в края на кампанията се виждат резултати в цифри.

4. Фотография

Снимки от корпоративно събитие, Рекламни фотосесии, Продуктова фотография, Портретна фотография, Лайфстайл портрети. Фотографията бива толкова разнообразна и пъстра палитра от категории фотоси. Свържете се с нас, за да подберем коя е най-подходяща за вашите нужди и да ви обясним в подробности какво ще е необходимо за най-доброто заснемане.

Инвестицията в качествен рекламен клип се връща многократно през годините!

Само с качествено видео можете да оставите запомнящ се дигитален отпечатък сред морето от онлайн потребители. Дали ще впечатлите вашите клиенти със стилно корпоративно видео, ефектен рекламен брандов клип, инфографик видео, анимационен клип, HR и обучителни видеа, обяснителни филми и съдържание за социалните мрежи – е изцяло ваше решение. Доброто видео е от нас!