За нас

Мисията ни е да сътворим рекламната аудиовизия на вашия бизнес.

Кои сме ние?

Мач Фрейм Студио е творческо ядро. Ние го създадохме за да акумулираме енергия с една единствена цел – съТВОРЯВАНЕ на вдъхновяващи аудиовизуални произведения.

От 2010 г. до сега продуцираме игрални и документални филми, видеореклами, корпоративни клипове филми, музикални клипове и телевизионни продукции.

Продуцентската ни компанията е лидер в заснемането и постпродукцията на корпоративно видео и изработка на видеореклама. През 2013 корпоративният ни филм печели приз за най-добро видео за Източна и Централна Европа в групата световния консорциум ABB.

Дейностите ни обхващат всички етапи на реализацията на една аудиовизуалн продукция – от създаването на идеен проект (концепцията), през реализацията (заснемането), постпродукцията (монтаж на видеоматериала, графично оформление, саунд дизайн, цветни корекции), до маркетирането.

Ние,Пламен Николов (кинорежисьор и сценарист) и Георги Маринов (кинооператор) сме основателите на Match Frame Studio.

Пламен: „Обичам да разказвам истории. В една добре разказана история се съдържа мъдростта на живота и тя стига до хората по най-естествения начин – през душата. Понякога измислям историите, но ако в тях няма истина, хората, инстинктивно, няма да им повярват. Често самият живот разказва най-интересните истории, трябва само да видиш очертанията им, да се пресегнеш и да ги вземеш. Бизнесът също има своите истински и вдъхновяващи истории и те само чакат да бъдат споделени. Затова с Георги създадохме Match Frame Studio“

Пламен е режисьор и сценарист на  игрални и документални филми, отличени на родни и международни и фестивали. Има над 15 годишен опит в националните телевизии, където реализира и част от документалните си филми. Голяма част от видеорекламите и корпоративникте клипове в този сайт са негово дело. Както и на Георги Маринов, разбира се. Той е оператор с опит в кинопродукции, реклами, музикални клипове и телевизионни сериали.

Лицата зад нашия успех

Нашият екип

Пламен Николов

CEO, продуцент, режисьор, сценарист

Георги Маринов

CEO, продуцент, оператор

Велианна Кашева

Режисьор по монтажа

Велислава Кирилова

реклама, creative

Пламен Петков

Sound Design.

Всяко видео разказва история!

Водещи компании от бизнеса разчитат на нас за заснемането и постпродукцията на тяхното корпоративно видео или рекламен клип или просто за цялостната изработка на видеорекламата, защото ние имаме нужния креативен и организационен опит, техничеки познания и ресурси (собствена техника). Ние сме се научили да чуем идеята на клиента, колкото и в суров вид да е тя, да я надградим и да я превъплътим в аудиоризиалния й еквивалент и образ. Образ, чиито съдържание и визия, "работят", комуникират необходимите послания с потенциални партньори или клиенти. Големите бизнеси в България избират нас, защото заедно си поставяме по-високи и дългосрочни цели.