За нас

Мисията ни е да сътворим рекламната аудиовизия на вашия бизнес.

Кои сме ние?

Мач Фрейм Студио е творческо ядро, създадохме го за да акумулираме творческа енергия с една единствена цел – съТВОРЯВАНЕ на вдъхновяващи  аудио-визуални произведения.

От 2010г. до сега продуцираме  игрални и документални филми, видеореклами, корпоративни клипове и филми и телевизионни продукции.

Компанията ни е лидер в заснемането и постпродукцията на корпоративно видео. През 2013 корпоративният ни филм печели признанието за най-добро видео за Източна Европа в групата световния консорциум ABB.

Дейностите ни обхващат всички етапи на реализацията на един продукт – от създаването на идеен проект (концепцията), през пре-подготовката, реализацията (заснемането), постпродукцията (монтаж на видеоматериала, графично оформление, саунд дизайн, цветни корекции), до маркетирането.

Ние, Пламен Николов (кинорежисьор и сценарист) и Георги Маринов (кинооператор) сме основателите на компанията.

Пламен: „Обичам да разказвам истории. В една добре разказана история се съдържа мъдростта на живота и тя стига до хората по-най естествения начин – през душата. Понякога измислям историите, но ако в тях няма истина, хората, инстинктивно, няма да им повярват. Често самият живот разказва най-интересните истории, трябва само да видиш очертанията им, да се пресегнеш и да ги вземеш. Бизнесът също има своите истински и вдъхновяващи истории и те само чакат да бъдат споделени. Затова с Георги създадохме Match Frame Studio“

Пламен е режисьор и сценарист с един игрален и няколко документални филми отличени на международни и мeстни фестивали. Има над 15 годишен опит в националните телевизии, където реализира и част от документалните си филми

Лицата зад нашия успех

Нашият екип

Пламен Николов

CEO, продуцент, режисьор, сценарист

Георги Маринов

CEO, продуцент, оператор

Атанас Христосков

Режисьор по монтажа

Велислава Кирилова

реклама, creative

Пламен Петков

Sound Design.

Нека разкажем историята на Вашия бизнес, заедно!

Водещи компании разчитат на нас за заснемането и постпродукцията на тяхното корпоративно видео или рекламен клип, защото ние имаме нужния опит и ресурс. Ние им помагаме да достигнат и открият своите клиенти и партньори. Те избират нас, защото заедно си поставяме по-високи и дългодрочни цели. Защото бизнесът, както и животът, не е спринт, а маратон!