Лицата на бизнеса

Match Frame Studio Ltd

октомври 23, 2020

Стартирахме видео поредицата „Лицата на бизнеса“. В нея ще ви представяме личностите, които стоят зад един успешен бизнес. В България, смеем да твърдим, няма видео платформа, която да представя тези личности – пълноценно и в дълбочина. Е, ние я създадохме!

Ще гостуват както топ-мениджъри на топ-фирми, така и предприемачи и иноватори, хора с интересно мислене и идеи. Основната ни цел е да представим тези личности в по-лична светлина, да избегнем клишираните въпроси и клишираните отговори, с които често се сблъскваме в интервютата в медиите отразяващи бизнеса. Смятаме, че и чисто визуално имаме какво да предложим, вероятността да НЕ видите във видео тези хора толкова добре изглеждащи е много голяма.

Лидерът, мениджърът, иноваторът са хората, които носят отговорът на въпросъта „Защо?“. Защо правят това, което правят? Какъв е емоционалният им подтик? Това определя ли чисто човешката им мисия? Как личността им се е свързала органично с това, което правят и всичко това какъв смисъл носи на тях самите и на света? Как бизнесите им променят човечките животи и какво те дават на Човека, днес? Това са все въпроси от палитрата на рубриката ни.

Рубриката представлява 10-минутно, професионално
заснето видео-интервю, което започва с кратък тийзър (40
сек) от кратки и ключови реплики от разговора. Самият запис трае около час, а 10-минутната форма се получава след щателно пресяване на материала и селекция на най-интересните моменти;
Рубриката се заснема в студио на Мач Фрейм Студио, адрес булевард „Самоков“ 60;

За първия епизод прие поканата ни Елена Дречева-Владимирова – Изпълнителен директор на „Коника Минолта България“ – наш дългогодишен партньор.

Във втори епизод ви представяме Румен Иванов – Изпълнителен директор на „DHL Express Bulgaria“

„Лицата на бизнеса“ – тук ще видите ЧОВЕШКИТЕ лица на бизнеса в България, те ще ви разкажат техните истории – от първо лице.