Когато личните и корпоративните цели и ценности съвпадат

Match Frame Studio Ltd

юли 17, 2023

Заснехме employer branding видеа за Hitachi Energy.

Има ли по-добър начин да разкажеш за стойността на един работодател от това да го погледнеш с очите на хората, които работят в компанията? Тук ще ви разкажем три истории – на Ирина, Димитър и Петя. Те са на различни позиции в Hitachi Energy и споделят как корпорацията по естествен начин подпомага тяхното развитие. В случая става така, че целите и амциците на компания и човек се сливат. Така протича енергия в една посока, а от това печелят и двете страни. Изхождайки от името на компанията сме завъртяли концепциите на видеата около думата ЕНЕРГИЯ и сме потърсили как всеки човек акумулира енергията в себе си и как фирмата съдейства на този процес.

Първата история е на Петя Грудева. За нея е огромен плюс това, че има възможноста да работи за световен технологичен лидер и в същото време да живее в родният си град Севлиево и така да е близо до природата и семейството си.

Тук е и историята на инженер Димитър Димитров. Той смята, че “ Амбицията ти дава енергията си, но само ако започнеш да действаш.“ Той е преподавател във Варненският университет, но решава, в името на затвърждаване на връзката наука, практика и бизнес, заедно с цялото си семейство да се премести в Севлиево, където е базата на Hitachi Energy. Историята на Димитър е показател за смелите крачки и промените, които човек прави, когато е мотивиран да се развива. Димитър е щастлив баща и съпруг, защото има и пълната подкрепа на семейството си.

Последната история е на Ирина Ганева. „Усмивката е източник на енергия – за теб и за човека срещу теб“ – в това вярва Ирина. Тя работи и живее в Америка двадесет години, но решава да се върне в родния си край и да потърси позиция подобна на позицията й във фирмата, в която е работила в чужбина. Така с радост попада на Хитачи Енерджи и установява, че макар базата на компанията да е в провинциален град като Севлиево, корпоративната култура е на световно ниво. И днес можете да видите как Ирина идва от съседния град Габрово и започва деня си с усмивка.