Може ли с танц да се изрази корпоративна философия?

Match Frame Studio Ltd

юли 14, 2020

Така се случи – още на първата ни среща, на самото ни запознаване, с екипа на CMS-SOFIA, се роди идеята за видео и то още в първите пет минути. Тя просто беше във въздуха и ние с някакви ментални антени се настроихме на нейната честота и в последствие я развихме. Като цяло, задачате бе да се изработи имиджово корпоративно видео, което да представи софийския клон на компанията на предстоящо фирмено събитие. CMS е европейска адвокатска компания, базата им е във Франкфурт в Германия.

В София представителството на компанията се състои от шестима партньори. Те трябваше да са във фокуса на видеото. Коментирахме какви са корпоративните ценности на компанията и в каква посока би трябвало да върви концепцията. После на мен ми хрумна, че за всяко едно корпоративно качество може да се намери пластичен израз чрез танцова фигура. Например „партньорство“, „баланс“, „вдъхновение“…Танцът предлагаше еквивалент, на интуитивно ниво, на всяко едно качество. След кастинг се спряхме на Крис и Ели – партньори както на сцената, така и в живота. Те харесаха идеята и предложиха фигури, които да са свързани с конкретните качества.

Понеже компанията е по-консервативна заложихме на по-обрани, класически танцови фигури. В движенията на танцьорите не трябваше да има и намек за интимност. Трудна работа! Всички знаем, че философията на повечето танци е основана на …всичко, което се слува преди секса.

Започнахме снимките в голямо студио, боядисано цялото в бяло. Тук представяме част от снимачния процес…

След заснемането и грубия монтаж нашия колега Пламен Петков композира музиката като вмъкна и музикални инструменти от българския фолклор – тъпан и кавал (който звучи като флейта;)

А ето и самото видео!

Като наш партньор Match Frame Studio стриктно изпълняват своите задължения, съобразявайки се с всички маркетингови и бранд изискавания на Си Ем Ес по отношение създаването на видеото, като същевременно са източник на интригуващи идеи и концепции, които допринясят за един интересен краен продукт, който прави изключително впечатление на всеки зрител.

Боряна Попова, Мениджър маркетинг и бизнес развитие; Виолета Коева, Координатор маркетинг и бизнес развитие