Българската компания “Superabrasive” произвежда машини за шлайфане и полиране за американския пазар

Match Frame Studio Ltd

февруари 17, 2020

Това е поредният ни проект реализиран за компанията “Superabrasive” – продуктовото видео посветено на новата разработка на фирмата – машините от серията „Elite“.

Продуктовото видео по-добре от всяко друго средство може дистанционно да комуникира и презентира създадените от бизнеса ви нова услуга или продукт. Видеото е типичен пример за това как само с визия и надписи можеш да разкажеш всичко. Няма дори задкадров глас.

“Superabrasive” за втори път се доверяват на Match Frame Studio. Преди повече от година реализирахме имиджовото видео за компанията, която е позиционирана в село Крън (5 км до Казанлък) и работи изцяло за американския пазар. Машините, чиито диамантени дискове се правят също в завода, могат да направят от един бетонен огледална повърхност.

Машината, освен че прилича на член от семейството на трансформърите, предлага възможност да си поставиш чашата с чай и да си заредиш смартфона. Все пак социалните мрежи трябва да се държат под око, докато работата върви.

Тук публикуваме отклика на маркетинг мениджъра на „Superabrasive“ Моника Ангелова, която работи в американския офис на компанията.

“Работили сме с екипа на Мatch Frame по два видео проекта и сме впечатлени от професионализма им – креативна визия и помощ със сценария, експедитивност в процеса на снимане и монтаж на кадрите, коректност от момента на офериране до приключване на проекта. Освен това, ни изненадаха приятно с изключително добра комуникация и бърза кореспонденция. Смятаме, че видеоклиповете ни са между най-добрите в нашата индустрия и получаваме много комплименти от клиенти и конкуренти.

С увереност бихме препоръчали Мatch Frame Studio.”

Благодарим ви „СУПЕРАБРАЗИВ“, а ние смятаме, че вие сте СУПЕР!