Компанията “Superabrasive” от село Крън произвежда трансформъри за американския пазар

Match Frame Studio Ltd

февруари 17, 2020

Това е поредният ни проект реализиран за компанията “Superabrasive” – продуктовото видео посветено на новата разработка на фирмата – машините от серията „Elite“.

Продуктовото видео, разбира се, по-добре от всяко друго средство може дистанционно да комуникира и презентира създадените от бизнесът ви нова услуга или продукт. Видеото е типичен пример за това как само с визия и допълнителни надписи можеш да разкажеш всичко. Няма дори задкадров глас.

“Superabrasive” за втори път се доверяват на Match Frame Studio. Преди повече от година реализирахме имиджовото видео за компанията, която въпреки, че е позиционирана в село Крън (5 км до Казанлк) работи изцяло за американския пазар. Машините, чиито диамантени дискове се правят също в завода, могат да направят от един бетонен огледална повърхност. (Можеш да се избръснеш 😉

Машината, освен че прилича на член от семейството на трансформърите, предлага възможност да си поставиш чашата с чай и да си заредиш смартфона. Все пак социалните мрежи трябва да се държат под око, докато машината шета нагоре-надолу.

Тук публикуваме отклика на маркетинг мениджъра на „Superabrasive“ Моника Ангелова, която работи в американския офис на компанията.

“Работили сме с екипа на Мatch Frame по два видеопроекта и сме впечатлени от професионализма им – креативна визия и помощ със сценария, експедитивност в процеса на снимане и монтаж на кадрите, коректност от момента на офериране до приключване на проекта. Освен това, ни изненадаха приятно с изключително добра комуникация и бърза кореспонденция. Смятаме, че видеоклиповете ни са между най-добрите в нашата индустрия и получаваме много комплименти от клиенти и конкуренти.

С увереност бихме препоръчали Мatch Frame Studio.”

Благодарим ви „СУПЕРАБРАЗИВ“ ние смятаме, че вие сте СУПЕР!