Кога видеото е повече от видеозапис?

Match Frame Studio Ltd

септември 5, 2023

За 13 години и натрупахме огромен опит в изработката на аудиовизуални произведения или видеосъдържание … макар, че се смята, че няма нищо по-лесно от това да произведеш видеосъдържание. Просто натискаш бутона REC на камерата и готово!

За нас, в Match Frame Studio, създаването на видео е много повече от добре покритите техническите аспекти на снимането. Преди да натиснем бутона за запис, се впускаме в дълъг и вдъхновяващ процес на подготовка. Ние изготвяме маркетинговата концепция и стратегия на видеото, а често този етап изисква множество срещи и дискусии с клиента. Често ставаме досадни, но нашата цел е да създадем не просто видео, а история, която не е само оригинална, но и пленява вниманието на предварително определена целева аудитория. Задаваме си множество въпроси, провокираме се и се стремим да намерим тази идея, която не е само креативна, но ефективна и комуникативна.

Ето пример за видео изработено с много страст и вдъхновение, но и точно таргетирано:

С времето се появиха така наречените „видеографи“ – единични лица, които изпълняват всички роли във видеопроизводството, от заснемане и обработка до анимация. Техните услуги обикновено са по-изгодни за клиента, но ако се стремим към качествено видеосъдържание  – то се постига с екипна работа и колективен талант. Ето пример:

На пазара Match Frame Studio се намира между видеографите и големите рекламни агенции. Може да кажем, че сме малка видео рекламна агенция с високи стандарти. Когато клиентите работят директно с нас, те получават всичко, което им е необходимо – от криейтива до финалния рекламен продукт.

За нас в Match Frame Studio, историята започва с идеята.  Ние генерираме идеи и обсъждаме техния потенциал с клиента. Не бързаме да натистем REC, без да сме наясно със стратегията и с осъзнаването, че всеки бизнес (който ни наема) не само предлага продукт или услуга, но и подобрява живота на хората.  

Когато видеото е заредено с добра човешка и маркетингова стратегия, то става силно средство за комуникация.

В Match Frame Studio не просто снимаме – ние създаваме, вдъхновяваме и комуникираме. Ако искате вашето следващо видео да бъде повече от видео запис, свържете се с нас.