Да обиколиш България с електромобил?

Match Frame Studio Ltd

януари 6, 2020

Ние, от Match Frame Studio Ltd, сме горди, че вече 8 години си партнираме с „АББ България“ в духа на интелигентния и съвременен бизнес. Заснемането на това рекламното видео беше предизвикателство за екипа ни и ние сме доволни от резултата.  Предизвикателство, защото за три дни трябваше да изминем определено разстояние, да минем през опредлени градове, да зареждаме електомобила в реално време и в същото време да снимаме.

Електическите автомобили, въпрос на време е, ще стъпят стабилно на пазара. Но как ли вече ще звучи израза „Натисни газта!“?

Благодарение на зарядните станции на швейцарския консорциум ABB,  Match Frame Studio засне корпоративно видео, което демонстрира възможностите да обиколиш България с електромобил без да се притесняваш, че може да закъсаш. Даниел и Даниела – двойка, както на екрана, така и в живота – решават да си направят презареждащо пътешествие до морето с електромобил. В продължение на три дни те разбиват стереотипиното мислене, че може да няма къде да заредиш или че колите на ток са с малък пробег или пък са бавни. Вече в цялата страна има инсталирани бързи (зареждане за около 20 мин) и малки зарядни станции от ABB.